Privacy Policy

Privacy policy

För oss på Siemify AB är din personliga integritet vårt ansvar och du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss.

Som följare eller prenumerant på något eller flera av våra kommunikationsflöden är personuppgiftsansvarig ansvarig för hur dina personuppgifter hanteras och behandlas hos oss, och du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor på xx@siemify.se

Genom att använda webbsiten och dess tjänster accepterar du vår privacy policy och att dina personuppgifter samlas in och behandlas på det sätt som beskrivs här.

Ibland kan denna policy behöva ändras och då kommer detta att ske genom att detta dokument uppdateras.

Personuppgifter som kan samlas in om dig

  • Person- och kontaktinformation
  • Intresseområden i samband med aktiviteter
  • Tekniska data i samband med användning av vår webbplats eller våra digitala tjänster.

Hur kan personuppgifter användas

  • För att tillhandahålla en högre drag av relevans i vår kommunikation.
  • För att skapa statistik.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Så länge som du inte aktivt väljer att avsluta ditt engagemang kopplat våra digitala tjänster.

Du har rättigheter

Det är dina personuppgifter. Du kan därför få information om och kontrollera hur dina personuppgifter behandlas av Siemify AB . Här är en sammanfattning av dessa rättigheter.

  • Du har rätt att få tillgång till och flytta din data och du kan när som helst begära en gratis kopia av dina personuppgifter
  • Du har rätt att rätta uppgifter och du har rätt att korrigera felaktiga uppgifter om dig själv.
  • Du kan ha rätt till skadestånd och har rätt att begära ersättning om du har lidit pga. att dina personuppgifter har behandlats på ett sätt som strider mot svensk lag.

Siemify AB på Roslagsgatan 60 i Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan och följer svensk dataskyddslagstiftning, inkluderande dataskyddsförordningen (GDPR).

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring dina personuppgifter, skicka ett e-postmeddelande till info@siemify.se.