Om oss

Om Siemify Software

Siemify är ett företag som arbetar med maskindata och säkerhet

Om Siemify Software

Siemify, en del av Conscia Group, arbetar med maskindata och säkerhet. Vi grundades 2017 med fokus på logghantering. Under våren 2024 blev vi uppköpta av Conscia och har därefter utökat vårt erbjudande med olika säkerhetslösningar och har nu en produktportfölj bestående av produkter från ett antal marknadsledande aktörer inom nätverk, infrastruktur, molntjänster och automation.

Utöver licensförsäljning hjälper vi även våra kunder med implementation och vidareutveckling av sina lösningar. Vi kan även hjälpa till med helt managerade plattformar, där vi sköter all drift.

programmera
it-säkerhet

Om Conscia

Conscia designar, implementerar, optimerar och hanterar säkra, verksamhetskritiska lösningar och tjänster inom IT-infrastruktur och cybersäkerhet. Genom att erbjuda förstklassig teknisk kompetens och insikter hjälper Conscia kunderna få ut mer ur sina affärskritiska IT-systems. Med verksamhet i sju länder är Conscia Sverige en del av ett större Network of Knowledge. För mer information, besök Conscia.com/se

tjänsteleverans

Partners inom branschen

Siemify Software AB, en del av Conscia Group, har partners inom branschen, däribland Splunk, Cisco, Palo Alto Networks och Pure Storage.

Vill du veta mer om oss och vår verksamhet? Kontakta oss gärna för att få ett förslag på vad vi kan göra tillsammans.

Våra partners

Kontakta oss

Vill du veta mer? Boka en demo redan idag!

Kontakta oss gärna för att få ett förslag på vad vi kan göra tillsammans.